Splošni pogoji uporabe določajo pravice in obveznosti lastnika spletnega mesta ter njegovih uporabnikov, način in pogoje uporabe vsebin ter funkcionalnosti na naslovu www.hoaprojekt.com, kjer se uporabniki nahajajo. Hoa Projekt, d.o.o. uporabnike naproša, da si Splošne pogoje uporabe spletnega mesta pazljivo preberejo. Z vstopom na spletno mesto www.hoaprojekt.com uporabniki potrjujejo, da so s temi pogoji uporabe seznanjeni, da z njimi soglašajo ter, da jih njihove določbe zavezujejo.

Če ni navedeno drugače, so pravice do vseh vsebin na tej spletni strani v lasti Hoa Projekt d.o.o.

Vsako kopiranje, razmnoževanje, javno objavljanje ali predvajanje brez predhodnega pisnega dovoljenja Hoa Projekt d.o.o. je prepovedano, razen kadar gre izključno za osebno rabo in nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa morate ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah.

Vsebina na tej spletni strani je informativne narave in je namenjena predvsem informiranju in prodaji. Hoa Projekt d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala kot posledica uporabe vsebin iz te spletne strani. Hoa Projekt d.o.o. tudi ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost, primernost ali dostopnost podatkov, objavljenih na straneh.

Hoa Projekt d.o.o. (če ni drugače navedeno) ima v lasti pravice na intelektualno lastnino, ki jo najdete na straneh www.hoaprojekt.com bodisi v HMTL datotekah, tekstovnem materialu, slikah, avdio/video posnetkih in ostali vsebini na strani.

Občasno bomo spremenili vsebino strani »Pravno obvestilo«, zato vam priporočamo, da si to vsebino večkrat ogledate in se seznanite z aktualno »Politiko zasebnosti« in s tem preprečite morebitne težave, nastale z uporabo naše strani in vsebine na njej.

Hoa Projekt d.o.o.